Мапа порталу

"Городяни вже мають отримувати нові адміністративні послуги, передані місту в процесі децентралізації", - Олександр Сєнкевич доручив протягом тижня сформувати чіткі пропозиції щодо роботи ЦНАПу

16 квітня міський голова Олександр Сєнкевич провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої були розглянуті нагальні питання життєдіяльності міста Миколаєва.

Під час обговорення мер порушив тему діяльності Центру надання адміністративних послуг у Миколаєві. Так, керівник міста підкреслив, що відповідно до вимог часу та процесу децентралізації городяни вже мають отримувати нові послуги.

Керівник департаменту надання адмінпослуг міської ради Дмитро Лазарєв поінформував, що на даний час повністю завершено роботи з демонтажу та сертифікації приміщень, обладнання та каналів зв’язку за адресами: вул. Адміральська, 20 та в адміністрації Інгульського району (проспект Богоявленський, 1). Тут будуть розміщені робочі місця для оформлення документів – паспортів для виїзду за кордон, ID-карт та інших.

У Заводському районі приміщення за адресою: вул. Корабелів, 16 наразі на стадії оформлення, а у Корабельному районі (проспект Богоявленський, 304) необхідний ремонт, - додав Дмитро Лазарєв.

Керівник адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов повідомив, що вже сформовано відповідний бюджетний запит і тільки-но виділять кошти, ремонтні роботи будуть виконані. Орієнтовно на це піде близько двох місяців.

Олександр Сєнкевич доручив заступнику міського голови Юрію Андрієнку вивчити питання, створити робочу групу, включивши до неї представників депутатського корпусу, та у короткий термін визначити чіткі пропозиції щодо організації роботи ЦНАПу, зокрема, чисельності фахівців.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/16042018)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: