Мапа порталу

Олександр Сєнкевич доручив терміново підготувати документи для створення комунальної установи "Парки"

Міський голова Олександр Сєнкевич доручив терміново підготувати необхідні документи для створення комунальної установи "Парки", яка буде виконувати та контролювати роботи з благоустрою скверів, парків та зелених зон на території міста. Таке доручення отримав заступник міського голови Юрій Степанець під час апаратної наради, яку Олександр Сєнкевич провів у понеділок, 16 квітня.

Особливі нарікання у міського голови до стану площі Соборної, Верхньої та Нижньої Набережних, Флотського Бульвару.

Є кошти у міському бюджеті, проте Набережні не прибираються, Соборна площа не прибирається. У нас не так багато туристів, але вони є, і коли вони приїжджають в наше  місто, їх зустрічають переповнені урни, - наголосив Олександр Сєнкевич. 

Заступник директора департаменту ЖКГ Наталя Осецька пояснила, що тендери на виконання цих робіт були оголошені, проте не відбулися, тож прибирання виконується періодично. Міський голова запропонував, щоб на період підготовки тендерної документації та проведення тендеру, вказані ділянки були закріплені за КП "ЕЛУ автодоріг" і КП «Дорога».

До того моменту, як відбудеться тендер і буде оголошено його результат, КП "ЕЛУ автодоріг" та КП «Дорога» своїми силами через день прибиратимуть набережні та Соборну площу. Для цього і існують комунальні підприємства, сенс їх діяльності - займатися потребами міста, а не конкурувати з приватним бізнесом, - підкреслив міський голова.

Крім того, Олександр Сєнкевич доручив включити до послуг, які виносяться на тендер, прибирання території біля пішохідного мосту через річку Інгул - зони відпочинку “Понтон”.

У зв’язку з випадками вандалізму прошу терміново вирішити питання щодо встановлення на цій ділянці камер стеження, - додав мер.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_4/16042018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: