Мапа порталу

У Миколаєві знову сніжить. Комунальні служби міста вийшли на боротьбу з негодою

У Миколаєві знову сніжить. Комунальні служби міста вийшли на боротьбу з негодою. За інформацією комунального підприємства КП "ЕЛУ автодоріг", з 19:30 спеціалізована техніка проводить протиожеледну обробку міських автошляхів. Дороги посипають сіллю.

При цьому представники підприємства нагадують, що до зони обслуговування "ЕЛУ автодоріг" не входять маршрути Служби автомобільних доріг у Миколаївській області: Одеське шосе, вул. Веселинівська, Варварівський міст, вул. Велика Морська від мосту до вул. Пушкінської, вул. Пушкінська від вул. Великої Морської до вул. Нікольської, вул. Нікольська від вул. Пушкінської до вул. Великої Морської.

За інформацією в. о. керівника комунального підприємства "Миколаївелектротранс" Віталія Матвєєва, вночі на очищення трамвайних колій від снігу та льоду виведуть п'ять одиниць електротранспорту - снігоочищувачі, кілька вагонів та рельсовоз.

Раніше Гідрометцентр повідомив, що на території Миколаївщини очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг (приріст снігового покриву 1-5 см), місцями ожеледь та пориви північно-східного вітру 15-20 м/с; на дорогах місцями ожеледиця.Температура від 2 градусів морозу до 3 тепла.

У суботу, 24 березня, вранці та вночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень без опадів, температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 4 тепла.

25-26 березня — без опадів, лише вдень 26 березня невеликий, місцями помірний дощ.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: