Мапа порталу

Оперативна інформація про ліквідацію наслідків негоди

Негода, яка вчора панувала в Миколаєва, не стала сюрпризом для міських служб. Комунальники були до неї готові, вони відразу приступили до ліквідації її наслідків.

Так, в ніч з 20 на 21 березня на миколаївських дорогах працювало 28 одиниць техніки КП «ЕЛУ автодоріг». Це універсальні і снігозбиральні машини, трактори і навантажувач. За інформацією комунального підприємства, дорожні артерії обробили близько 150 т солі.

Крім того, в районах Миколаєва з ожеледицею і снігопадом боролася техніка підрядних організацій.

Як повідомляють в службі оперативного реагування департаменту ЖКГ, відключень по кабельних і повітряних лініях електропередачі не зафіксовано. Вчора, 20 березня, ремонтні служби КП «Миколаївводоканал» продовжували працювати над ліквідацією провалу на каналізаційному колекторі по вул. Троїцькій, 188.

20 березня через витік води по вул. Китобоїв, 10 довелося перекрити водопостачання абонентам по вул. Театральній, пр. Миру, вул. Ізмалкова, вул. 9 Подовжній. Аварія була оперативно усунена. І о 17:00 водопостачання відновили.

Також ремонтним бригадам довелося усувати аварію на теплотрасі по вул. Космонавтів, 65а. О 15:35 роботи були завершені. Близько 21:00 був зафіксований витік на теплотрасі по вул. Заводській, 27. В результаті довелося припинити подачу теплоносія на санстанцію. Ремонтні бригади приступлять до усунення аварії 21 березня.

У цілому на даний момент всі котельні теплопостачальних підприємств Миколаєва функціонують в штатному режимі.

Через негоду сьогодні вночі впало дерево в районі пр. Героїв України, 15, пошкодивши лінії електропередачі. На місце аварії виїхали співробітники державного воєнізованого гірничого аварійно-рятувального загону. Вони розпиляли дерево і знеструмили пошкоджені мережі. 21 березня фахівці комунального підприємства «ГДМБ» відновлять лінії електропередачі.

Співробітники КП «Миколаївелектротранс» всю ніч працювали, щоб вранці в робоче перевезення забезпечити випуск рухомого складу. У результаті тролейбуси і трамваї вийшли на маршрути за графіком.

Як повідомляють в підприємстві, вночі зламані гілки дерев пошкодили контактну мережу. Однак ремонтні бригади КП «Миколаївелектротранс» оперативно усунули несправності. Також був проведений оперативний ремонт трамвайної кривої на 1-КП, де через негоду пішла колія.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/210318)

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: