Мапа порталу

У Миколаєві нагородили переможців загальноміської програми «Людина року» - «Городянин року»

У неділю, 18 березня, в Обласному палаці культури пройшла урочиста церемонія нагородження переможців 21-ї загальноміської програми «Людина року» - «Городянин року».

Миколаївців, які прагнуть зробити своє рідне місто більш упорядкованим і красивішим, розвивають і зміцнюють його потенціал, вітали перший заступник міського голови Володимир Криленко і віце-мер Юрій Степанець.

Володимир Криленко подякував переможцям програми за те, що примножують славу міста. Він вручив нагороду президенту компанії Agrofusion Сергію Сипко, якому присудили високе звання «Людина року».

- Це важко добре робити свою роботу. Але робити її краще за інших ще важче. І якщо людина цим займається тиждень, місяць, роки - це втричі складніше. Я висловлюю подяку всім, хто прославляє Миколаїв, - сказав Володимир Криленко.

Юрій Степанець вручив нагороду Дмитру Боїштяну, командиру десантно-штурмової роти 79 Миколаївської окремої десантно-штурмової бригади. Дмитро Боїштян переміг в спеціальній номінації «Захисник України», він брав участь в антитерористичній операції, обороняв Донецький аеропорт.

Заступник міського голови, який також є учасником АТО, зазначив, що служив з батьком Дмитра і в минулому році також вручав йому нагороду. І ось тепер волею долі він нагороджує вже самого Дмитра.

Крім того, в цей день нагороди отримали й інші миколаївці, які стали переможцями в різних номінаціях програми «Людина року» - «Городянин року».

У номінації «КУЛЬТУРА» - Терентьєв Володимир Львович, диригент Муніципального камерного оркестру.

У номінації «МИСТЕЦТВО» - Алексєєв Володимир В’ячеславович, президент Миколаївського джаз-клубу.

В номінації «НАУКА Й ВИЩА ШКОЛА»  - Шитюк Микола Миколайович, директор Інституту історії, політології й права МНУ ім. Сухомлинського.

В номінації «СЕРЕДНЯ ШКОЛА» - Кузнецова Ірина Дмитрівна, вчитель англійської мови Академії дитячої творчості.

В номінації «ФІЗКУЛЬТУРА Й СПОРТ» - Буряк Олена Святославівна, чемпіонка світу та Всесвітніх ігор 2017 року з академічного веслування на ергометрах..

В номінації «ПРОМИСЛОВІСТЬ І ТРАНСПОРТ»  -  Голодницький Олександр Григорович, начальник філії «Дельта-Лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України».

В номінації «ПІДПРИЄМНИЦТВО» - Белов Вадим Леонідович, генеральний директор ТОВ ВТФ "ВЕЛАМ”.

В номінації «ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я» -  Шишко Людмила Дем'янівна, головний лікар дитячої поліклініки № 3.

В номінації «ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ» -  Данилов Ігор Миколайович, оглядач газети «Вечерний Николаев».

В номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ І СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО» -  Черепанов Андрій Володимирович, керівник морської агенції Pacific Maritime.

В спеціальній номінації "СЛАВА МІСТА" - Абраменко Олександр Володимирович, чемпіон з фрістайлу зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані.

В спеціальній номінації “ЛІТОПИС МИКОЛАЄВА” - Горбуров Євген Григорович, історик-краєзнавець, автор численних книг про історію Миколаєва та видатних людей міста.

В спеціальній номінації «Я ЛЮБЛЮ РІДНЕ МІСТО» - Гольденберг Михайло Давидовим, голова громадської організації "Миколаївська обласна єврейська громада", Ященко Леонід Григорович, художник, Гуллєр Володимир Ілліч, заслужений будівельник України, ветеран будівельної галузі та місцевого самоврядування.

В традиційній номінації «НАША НАДІЯ» - Терещук Матвій, учень 10-Б класу загальноосвітньої школи №3, переможець Всеукраїнської олімпіади з історії, Дегтяр Альона, вихованка фотогуртка міської Станції юних техніків, переможець і призер всеукраїнських і міжнародних конкурсів, Бондаренко Марія, солістка ансамблю "Дивертисмент" міського Палацу творчості учнів, Головченко Аліса, учениця 8 класу гімназії №2, ведуча Міжнародного конкурсу шкільних медіа, Бенюх Дмитро, учень 9 класу гімназії №3, чемпіон Європи з боксу серед школярів, кандидат у майстри спорту.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/190318_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: