Мапа порталу

Тетяна Казакова з колективом лікарні швидкої медичної допомоги обговорила ситуацію з реформуванням хірургічних відділень

У вівторок, 13 березня, в.о. міського голови - секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова провела зустріч з трудовим колективом лікарні швидкої медичної допомоги. Приводом для спілкування з медиками стало актуальне питання щодо  переведення 35 ліжок хірургічного профілю з ЛШМД до міської лікарні №3, що розташована в мкрн Дубки.

Зважаючи на високий суспільний резонанс події, секретар міської ради вирішила особисто вислухати лікарів щодо ситуації, яка склалася у їх закладі.

У ході зустрічі Тетяна Казакова підкреслила - ефективно вирішити проблему можливо лише шляхом конструктивного діалогу за участю медичного колективу лікарні, депутатського корпусу та громадськості.

- При реалізації нововведень будуть враховані усі зауваження та пропозиції медперсоналу і громади. Підвищення якості та доступності медичних послуг для миколаївців - наше головне завдання, - зазначила секретар міської ради.

У підсумку, присутні дійшли згоди, що питання про переведення 35 хірургічних ліжок з ЛШМД в міську лікарню №3 слід вирішувати шляхом відкритого обговорення. Зокрема, найближчим часом це буде винесено на розгляд громадськості.

- Питання, яке сьогодні є вкрай актуальним, слід вирішувати тільки разом. Реформування медичної галузі - непростий процес, але робити певні кроки необхідно вже зараз, тому що усі наші зусилля стосуються передусім інтересів миколаївців,- звернулась до присутніх Тетяна Казакова.

Як повідомлялось раніше, зважаючи, що на даний час ЛШМД несе надмірне навантаження, протягом шести діб приймаючи хворих в ургентних випадках, а міська лікарня №3 – лише один день на тиждень, прийнято рішення створити два повноцінних відділення, які б могли забезпечити надання рівноцінної цілодобової ургентної допомоги, як в межах Миколаєва, так і прилеглих районів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

Фото інтернет-видання "Новости-N"

IMAGE FOLDER (/files/News/13032018_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: