Мапа порталу

Тетяна Казакова привітала володарку бронзової медалі етапу Кубку світу з фехтування на візках Тетяну Позняк із високою перемогою

У середу, 28 лютого, в.о. міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова особисто привітала володарку бронзової медалі етапу Кубку світу з фехтування на візках, миколаївську спортсменку Тетяну Позняк із високою перемогою.

Як повідомлялося раніше, на першому етапі кубку світу підвели підсумки попереднього 2017 року. Тетяну Позняк визнали спортсменкою номер один у світі в жіночій шпазі!

Секретар міської ради завітала до міського фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів «Вікторія», де тренується спортсменка, привітала її та побажала успіхів і подальших перемог. Крім того, Тетяна Казакова запросила фехтувальницю на чергове засідання сесії Миколаївської міської ради.

Тренер переможниці Геннадій Яновський зазначив, що змагання були досить складні, перші у зимовому сезоні 2018 року. А вже за тиждень на Тетяну Позняк чекає наступний етап Кубку світу в Італії.

Чемпіонка розповіла, що займається фехтувальним спортом вже 15 років. Вона - багаторазова чемпіонка світу, Європи, призер етапів Кубків світу. При цьому ще й молода мама – донечці Лізі усього 4,5 роки.

-    Різноманітні змагання проходять майже щомісяця. Ось незабаром буде жорсткий відбір до збірної України для участі у Паралімпіаді в Токіо, йде боротьба за рейтинг. Я вже давно у складі збірної, сподіваюся, що гідно представлю свою країну на змаганнях такого рівня! – говорить Тетяна. – Всі можливі медалі та нагороди вже виборола, лишилася тільки олімпійська.

Під час спілкування у ФОК "Вікторія" до секретаря міської ради звернувся спортсмен – фехтувальник Олег Науменко, майстер спорту України міжнародного класу, фехтувальник на візках, багаторазовий чемпіон України, бронзовий призер XV Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Юнак переїхав до Миколаєва з Луганської області, продовжує активно тренуватися та підкорювати спортивні вершини.  

-    Після повернення з Паралімпійських ігор звертався до влади з проханням про виділення ділянки землі у Миколаєві для індивідуального будівництва, адже і по закону мені належить як переселенцю, - розповів спортсмен та відзначив, що він тричі був з документами у міській раді, проте, питання так і не вирішилося.

- У такому випадку, - миттю відреагувала Тетяна Казакова, - посадові особи самі приїдуть до Вас та допоможуть вирішити питання.

Секретар міської ради підкреслила, що сьогодні ж представники управління земельних ресурсів та управління містобудування і архітектури відвідають ФОК "Вікторія" та нададуть городянам всебічну допомогу, проконсультують і допоможуть врегулювати питання.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/poznyak)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: