Мапа порталу

На вул. Соборній здійснюють демонтаж тимчасових споруд, встановлених без дозвільних документів

Відповідно до рішення виконкому у п’ятницю, 23 лютого, на вул. Соборній здійснюється демонтаж тимчасових споруд, встановлених без дозвільних документів. Роботи проводяться департаментом внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради за сприяння правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше підприємцям було винесено попередження про необхідність демонтажу МАФів протягом десяти днів (до 22.02.2018). За вказаний період жоден власник не виконав припису, тому міські служби розпочали роботи з демонтажу.

За словами директора департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрія Єрмолаєва, обсяг роботи великий, вони триватимуть кілька днів.

- Одразу всі заплановані МАФи ми прибрати не зможемо, бо кілька підприємців звернулися до суду та отримали забезпечення позов у вигляді заборони демонтажу. Доведеться дочекатися рішення суду, та лад на вул. Соборній ми наведемо! - відзначає керівник департаменту.

При нагоді Андрій Єрмолаєв повторно звертається до підприємців із закликом добровільно прибрати незаконно встановлені рекламні конструкції та тимчасові споруди. При цьому відзначається, що адміністрація Центрального району проводить роботи з прибирання незаконної реклами на головній вулиці міста.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/23022018_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: