Мапа порталу

Тетяна Казакова провела нараду з розпорядниками бюджетних коштів, присвячену реалізації в Миколаєві важливих проектів

У четвер, 22 лютого, в.о. міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова провела нараду з розпорядниками бюджетних коштів, присвячену реалізації в 2018 році проектів, які спрямовані на розвиток Миколаєва.

Тетяна Казакова підкреслила, що чиновникам необхідно відповідально виконувати покладені на них функцій і зазначила, що проекти, заплановані міськими службами, повинні відрізнятися якісною підготовкою, адже від цього залежить вирішення важливих для городян питань. Вона також звернула увагу на те, що для здійснення ефективного контролю за виконанням запланованих робіт, проект, крім чітко визначених термінів реалізації, повинен мати продуманий кошторис, а також план фінансування робіт.

Виконання таких простих кроків дасть можливість підвищити дисципліну виконавців, що у підсумку позитивно позначиться на кінцевому  результаті й розвитку міста у цілому.

- Вам треба об'єднатися і показати результат, - сказала Тетяна Казакова, підкресливши, що бюджетні гроші, заплановані під проекти, необхідно використані в повному обсязі.

А щоб чиновники не забували про взяті на себе зобов'язання, Тетяна Казакова попросила вивісити в кабінеті міського голови ескізи розроблених проектів з детальною інформацією про них.

 

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/220218_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: