Мапа порталу

Профілактика заради виховання відповідальності: учням середніх навчальних закладів Центрального району розповіли про їх права та обов’язки

У четвер, 22 лютого, з метою попередження негативних явищ у дитячому середовищі, виховання правової свідомості молоді та реалізації просвітницького проекту «Я маю право!» фахівцями служби у справах дітей адміністрації Центрального району було проведено профілактичні заходи серед учнівської молоді ЗОШ № 32 та Миколаївського класичного ліцею Миколаївської міської ради.

В розмові зі спеціалістом служби неповнолітнім розповіли про права та обов’язки кожного громадянина, а також про виконання Закону України «Про повну загальну середню освіту». Було зазначено, що відповідальність за неналежну поведінку та пропуски занять несуть батьки учнів.

Дітям на реальних прикладах було роз’яснено особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, наголошено на необхідності відповідального ставлення до своїх вчинків та неприпустимості будь-яких виявів насилля у взаємовідносинах з іншими.

Робота у даному напрямку триває.

Адміністрація Центрального району

IMAGE FOLDER (/files/News/22022018_3)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: