Мапа порталу

У Миколаєві проходить підрахунок голосів за проекти, які будуть фінансувати за рахунок громадського бюджету

О 17:00 21 лютого завершилося голосування в паперовому вигляді за проекти громадського бюджету. Миколаївці могли зробити свій вибір в пункті для голосування, який був розташований в холі департаменту з надання адміністративних послуг. Голосування проходило з 8 по 21 лютого 2018 р.

І ось по закінченню цього терміну в мерії відбулося засідання координаційної ради з питань Громадського бюджету Миколаєва, яка розпочала підрахунок голосів, відданих за проекти в департаменті з надання адміністративних послуг.

Члени координаційної ради оформили акти приймання-передачі урни для голосування, після чого її внесли в зал для засідань і в присутності представників громадськості, ЗМІ розкрили.

Як відзначили в ході засідання координаційної ради, о 17:00 21 лютого завершилося голосування за проекти громадського бюджету в паперовому вигляді. Але свій вибір мешканці міста могли зробити онлайн до 24:00 21 лютого, для цього необхідно було відвідати сайт «Громадський бюджет Миколаєва».

Після підрахунку голосів, відданих в паперовому вигляді, члени координаційної ради визначать, яким проектам миколаївці віддали перевагу онлайн.

Підсумовуючи отримані результати, будуть визначені проекти, які отримають фінансування в рамках громадського бюджету.

Відзначимо, що кожен мешканець міста міг проголосувати за 2 проекти - один великий і один маленький.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/220218)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: