Мапа порталу

У Миколаєві поскаржилися на роботу автомийки: міська влада об'єкт перевірила, знайшла порушення та вживає відповідних заходів

На офіційній сторінці "Contact Center при Миколаївській міській раді" у мережі фейсбук була розміщена скарга небайдужих мешканців Миколаєва про те, що з автомобільної мийки, розташованої на вул. Кузнецькій, 174, на проїжджу частину постійно тече вода з хімічними речовинами. Повідомлення про цей факт порушення правил благоустрою Миколаєва з’явилося у мережі Інтернет, крім того, на адресу адміністрації Заводського району надійшов колективний лист-скарга.

Реагуючи на звернення городян, за дорученням секретаря Миколаївської міської ради Тетяни Казакової  21 лютого на місце виїхали заступник голови адміністрації Заводського району Дмитро Лісовський, фахівці відділу санітарної інспекції адміністрації району та управління державного архітектурно-будівельного контролю. Проведено перевірку роботи об’єкту.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що земельна ділянка використовується не за призначенням. Власник автомийки не надав документального підтвердження здійснення будівництва та введення об’єкту в експлуатацію у відповідності до вимог чинного містобудівного законодавства.

За результатом відпрацювання працівники санітарної інспекції склали адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП на адміністратора автомобільного мийного комплексу (раніше було складено адміністративний протокол за ст. 152  на власника об’єкту).

З метою встановлення правомірності набуття прав власності на зазначений об’єкт, обґрунтованості надання земельної ділянки, законності здійснення підприємницької діяльності, відповідності об’єкта вимогам містобудівної документації вирішили створити робочу групу у складі спеціалістів юридичного департаменту Миколаївської міської ради, управління містобудування та архітектури міської ради, управління земельних ресурсів міської ради, управління з розвитку споживчого ринку міської ради, адміністрації району, управління архітектурно-будівельного контролю міської ради.

Питання перебуває на контролі в Миколаївській міській раді та адміністрації Заводського району.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/21022018_7)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: