Мапа порталу

Місто надасть цільову винагороду олімпійському чемпіону Олександру Абраменку для вирішення житлових та побутових питань, - рішення виконкому

Миколаївцю, чемпіону XXIII Зимових Олімпійських ігор Олександру Абраменку нададуть одноразову цільову винагороду для вирішення житлових та побутових питань  - за рахунок коштів з міського бюджету новоспечений володар олімпійського «золота» отримає 855,4 тис. грн. Таке рішення в середу, 21 лютого, ухвалили члени виконкому міської ради під час свого позачергового засідання.

- Хотілося б підтримати тих, хто захищає честь нашої країни, - сказала в.о. міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова.

А перший віце-мер Володимир Криленко зазначив, що на ім'я Тетяни Казакової надійшло звернення від відділення Національного олімпійського комітету України в Миколаївській області з проханням надати Олександру Абраменку грошову винагороду. Цей документ став підставою для перерозподілу коштів міського бюджету.

- Ми опрацювали це питання, і знайшли відповідну можливість. Гроші у управління з питань фізичної культури і спорту є. Нам необхідно лише зробити відповідні коригування, - сказав Володимир Криленко.

У підсумку члени виконкому міськради прийняли рішення перерозподілити витрати управління з питань фізичної культури і спорту на 2018 рік у розмірі 855,4 тис. грн. і направити ці гроші на виплату винагороди Олександру Абраменку.

Це рішення виконкому міськради ще має погодити бюджетна комісія міської ради.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/210218)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: