Мапа порталу

Тетяна Казакова зробила свій вибір серед проектів громадського бюджету Миколаєва

У середу, 21 лютого, в. о. міського голови - секретар міської ради Тетяна Казакова проголосувала за проекти громадського бюджету, подані мешканцями Миколаєва для поліпшення міського простору та життя міста.

Свій вибір Тетяна Казакова зробила у пункті голосування, що розташований у холі департаменту з надання адміністративних послуг міської ради.

Вподобала секретар міської ради ідеї про створення великого спортивно-розважального комплексу «Котигорошко» (великий проект) та постановку й показ театральної вистави соціального змісту "Соловейко з одним крилом" у районах міста Миколаєва (малий проект). 

Ми зобов’язані підтримувати молодь, адже саме ініціативні та креативні молоді люди будуватимуть наше місто та країну. Ми повинні піклуватися про людей похилого віку, тому що старість треба поважати. А діти завжди дуже потребують нашої з вами уваги та любові. Я вважаю своїм боргом їм допомагати, тому підтримала саме ці проекти, - зізналася Тетяна Казакова.

Нагадаємо, що вже 21 лютого о 17:30 Координаційна рада з питань громадського бюджету прийме виборчу скриньку від департаменту надання адміністративних послуг міської ради та опрацює голосування в паперовому вигляді, звірить заповнені бланки з імпортованими поданими даними на сайт Громадського бюджету. 

Зазначимо, що віддати свій голос за проекти громадського бюджету в електронному вигляді на офіційному сайті можна до 24:00 21 лютого. 

Загальні результати голосування будуть оприлюднені 22 лютого.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/21022018_6)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: