Мапа порталу

Тетяна Казакова закликала депутатів підтримати рішення про виділення коштів для придбання житла володарю золотої медалі XXIII зимових Олімпійських ігор Олександру Абраменку

У середу, 21 лютого, постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту розглянула питання про надання одноразової цільової винагороди для придбання житла чемпіону XXIII зимових Олімпійських ігор 2018 року, які проходять у місті Пхенчхан (Корея) Абраменку Олександру Володимировичу.

Крім того, зазначається, що кошти буде перерозподілено у рамках програми «Фізична культура і спорт» (підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють цю спортивну діяльність в регіоні) за рахунок фінансування, передбаченого на надання фінансової підтримки ГО «Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» та ГО «Муніципальний баскетбольний клуб «Миколаїв» з відновленням асигнувань при внесенні змін до бюджету.

В.о. міського голови – секретар міської ради Тетяна Казакова закликала депутатів підтримати  пропозицію щодо відзначення внеску спортсменів міста Миколаєва у підвищення іміджу нашого міста на міжнародній спортивній арені, популяризацію різних видів спорту серед молоді.

-   Це надзвичайно приємно подія. Я вважаю, що це подарунок місту, цим можна пишатися. Та ми отримали не тільки олімпійську нагороду. Протягом останніх днів миколаївські спортсмени здобули чимало перемог, у тому числі, на чемпіонаті світу з фехтування на візках. Прошу розглянути листа щодо відзначення заслуг олімпійського чемпіона, а на наступній комісії звернути увагу на всі досягнення спортсменів нашого міста, - звернулася до депутатів Тетяна Казакова.

При цьому секретар міської ради додала, що на сьогодні вже зарезервовано однокімнатну квартиру загальною площею 48 кв. метрів, її вартість – 855 тис. 400 грн.

-   Давайте переходити від розмов до справи! Ми повинні заохочувати нашу молодь до високих досягнень, - закликала вона.

Перший заступник міського голови Володимир Криленко підтримав ініціативу та підкреслив, що такий крок з боку міської влади – один з елементів, щоб спортсмени залишалися в місті, передавали свій досвід молодому поколінню.

Присутні члени комісії одноголосно проголосували за дане рішення.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: