Мапа порталу

За дорученням секретаря Миколаївської міської ради Тетяни Казакової проінспектовано міську школу №16 у мкрн Тернівка: порушень не виявлено

У п’ятницю, 16 лютого, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Микита Козиренко відвідав міську школу №16 у мкрн Тернівка.  

Зазначимо, що на ім'я секретаря Миколаївської міської ради Тетяни Казакової надійшла  анонімна скарга на керівництво навчального закладу. На думку педагогічного колективу школи, такі анонімні звернення є недостовірними.

Громадськість звернулась до Тетяни Казакової з проханням взяти ситуацію під свій особистий контроль, а також провести відповідну перевірку у школі.

Зазначимо, що за весь час школу очолювало 6 директорів. З 2017 року закладом керує директор Тетяна Варвянська.

Спільно з представниками громадськості Микита Козиренко проінспектував навчальний заклад, оглянув навчальні класи, прилеглу територію школи та поспілкувався з педагогічним колективом.

Керівник навчального закладу розповіла, що будівлі школи 57 років, двоповерхове приміщення розраховане на 520 місць.

- За рахунок  міського бюджету та депутатських коштів оновлюється матеріально-технічна база навчального закладу. У 2017 році нам придбали меблі, на це з міського бюджету спрямовано 160 тис. грн, закуплено 16 комп’ютерів для  кабінету інформатики,  нову сучасну техніку для харчоблоку. Проведено утеплення задньої стіни малого корпусу школи на суму понад 190 тис. грн, - розповіла Тетяна Варвянська.

За рахунок депутатських коштів у 2017 році було виконано ремонт приміщення медичного кабінету, придбано комплект столів та стільців для кабінету біології, акустичну систему, комп’ютер та проектор з екраном.

Начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин зазначив, що міською владою послідовно виконуються капітальні та поточні ремонти усіх навчальних закладів міста та звернув увагу присутніх на можливість залучати додаткові кошти шляхом участі у грантових програмах, які пропонують міжнародні донорські організації.

- За дорученням секретаря міської ради Тетяни Вікторівни ознайомився з проблемою, яка виникла у школі, дізнався про підготовку школи до наступного навчального року та опалювального сезону, а також переконався, чи за призначенням пішли кошти з міського бюджету. Результати інспекції свідчать про те, що навчально-виховний процес проходить нормально, порушень не виявлено, - звернувся до присутніх Микита Козиренко.

У свою чергу Тетяна Варвянська подякувала представникам влади та громадськості за увагу до проблем школи.

IMAGE FOLDER (/files/News/16022018_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: