Мапа порталу

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким БУРОВА ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА з приводу його передчасної смерті

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким  БУРОВА ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА з приводу його передчасної смерті.

ВІКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ був багаторічним керівником підприємства «Миколаївзеленгосп», депутатом Миколаївської міської ради чотирьох скликань.

Все своє життя він присвятив розвитку нашого міста та Миколаївщини. Людина з великим серцем, справжній професіонал, відданий своїй справі, ВІКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ доклав багато  зусиль, щоб зробити Миколаїв упорядкованим та квітучим. До своєї роботи ставився вкрай сумлінно, ніколи не пасував перед труднощами, умів відстоювати свою думку, чим заслужив довіру колег та повагу оточуючих.

ВІКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ зробив великий внесок в розвиток житлово-комунального господарства та сфери послуг Миколаєва, за що указом Президента України йому було присвоєно почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України». Крім того, ВІКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ був нагороджений орденом «За заслуги» 1 ступеня, численними відзнаками міської ради.

Щиро сумуємо і поділяємо гіркоту втрати разом з рідними і близькими ВІКТОРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА! Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях!

Прощання з БУРОВИМ ВІКТОРОМ ОЛЕКСАНДРОВИЧЕМ відбудеться 18 лютого 2018 року об 11:30 у залі підприємства «Миколаївзеленгосп» за адресою: вул. Маячна, 1/7.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/160218)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: