Мапа порталу

У Миколаєві організували онлайн-трансляцію з пункту голосування за проекти громадян в рамках Громадського бюджету

У Миколаєві організували онлайн-трансляцію з пункту голосування за проекти громадян в рамках Програми "Громадський бюджет  міста Миколаєва на 2018-2020 рр".

Нагадаємо, що 10 лютого на позачерговому засіданні Координаційної ради з питань Громадського бюджету було прийнято рішення про посилення контролю за процесом голосування з боку громадськості. З цією метою було запропоновано встановити відеокамеру у холі Центру надання адміністративних послуг міста Миколаєва, де розміщено офіційний пункт для голосування у паперовому вигляді, та організувати онлайн-трансляцію в YouTube. 

Реалізацію рішення Координаційної ради взяли на себе фахівці КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр". Вже у вівторок, 13 лютого, розпочато онлайн-трансляцію в YouTube: http://bit.ly/2Bqi40E.

Такий захід забезпечить відкритість та прозорість проведення голосування, дозволить оперативно реагувати на ймовірні факти порушень.

За словами керівника КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр" Євгена Богаченка, протягом наступної доби онлайн-трансляція вестиметься у тестовому режимі. Надалі камера працюватиме цілодобово до завершення голосування. 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: