Мапа порталу

За результатами службового розслідування водій маршрутки №2, який нагрубіянив громадянину похилого віку, отримав штраф

У середу, 31 січня, представник підприємства ПП «Авто-Віола Плюс» Ігор Терьохін поінформував членів постійної комісії з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів про результати службового розслідування, проведеного на підприємстві стосовно дій водія маршрутного таксі №2, який виштовхав з салону автівки пасажира, чоловіка похилого віку, та нагрубіянив миколаївцю.

Питання було винесено на розгляд депутатів за поданням начальника управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради Микити Козиренка.

За словами Ігоря Терьохіна, службове розслідування дозволило встановити всі факти порушення, доведено факт грубості відносно пасажира. Покарання у вигляді штрафу отримали і водій, і начальник автоколони підприємства.  

-         Громадянин не пред’явив жодного документу, який засвідчив би його право на безкоштовний проїзд. Крім того, він був у нетверезому стані, тому водій транспортного засобу мав усі права не пускати його у автівку. Пасажир виходити не хотів, тому водій наполіг на цьому, зачинив за ним двері, а почувши на свою адресу образи, теж допустив грубощі, - так пояснив керівник ситуацію, що знайшла широке поширення у місцевих ЗМІ. – Звісно, конфлікт приніс негативні наслідки для авторитету підприємства.

При цьому він відзначив, що колектив бригади ПП «Авто-Віола Плюс» взяв порушника на поруки, оскільки він давно працює та користується повагою серед колег. З постраждалим представники підприємства-перевізника не спілкувалися і про його плани звернутися до суду нічого не знають.

Микита Козиренко звернувся до членів комісії з проханням взяти питання на контроль, адже останнім часом у ЗМІ почастішали негативні новини щодо ситуації у сфері перевезень міста.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/mar2)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: