Мапа порталу

Талановитих школярів та студентів запрошують взяти участь у Міжнародному чемпіонаті "Золотий Байт". Призовий фонд - півмільйона гривень!

У листопаді 2017 року стартував ювілейний Міжнародний чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт», некомерційна соціальна ініціатива, яку підтримує Міністерство освіти і науки України.

Мета проведення Чемпіонату – підтримка талановитої молоді, розвиток IT-галузі, створення позитивної startup-атмосфери в Україні. У конкурсі беруть участь школярі, студенти, молоді випускники вищих та середніх навчальних закладів. Організатор – Комп’ютерна Академія «ШАГ», серед партнерів – відомі українські та міжнародні компанії. Участь для конкурсантів безкоштовна, призовий фонд – 500 тис грн.

Минулого року у Чемпіонаті взяли участь 8000 молодих талантів з 15 країн світу. Миколаїв на міжнародному фіналі представляли більше 100 студентів та школярів.

У Міжнародному чемпіонаті комп'ютерних талантів «Золотий Байт-2018» передбачено 9 номінацій:

«Startup Challenge»

особиста/командна участь (1-3 людини).

Конкурс програмних проектів.

«Networking Technologies»

особиста  участь.

Номінація для системних адміністраторів .

«Mobile Development»

особиста/командна участь (1-3 людини).

Конкурс мобільних додатків.

«Game Design»

особиста/командна участь (1-3 людини).

Конкурс зі створення ігор.

«Character Design»

особиста участь.

Конкурс зі створення ігрових персонажів.

«Web Project»

особиста /командна участь (1-3 людини).

Конкурс  web-проектів.

«Short Movie»

особиста /командна участь (1-2 людини).

Конкурс короткометражних фільмів.

«Junior Competition»

особиста  участь/командна участь

Конкурс для дітей від 10 до 17 років.

«NoSQL Expert» (номінація за підтримки компанії InterSystems)

командна участь, (1-3 людини)

Конкурс програмних проектів під платформу InterSystems Caché.

Для участі в Чемпіонаті необхідно пройти реєстрацію та виконати завдання першого етапу в період з 15 листопада 2017 року по 15 березня 2018 року на спеціальному інтернет-порталі www.goldenbyte.org. Змагання проводиться віддалено в on-line режимі. Вік учасників, професія та місце проживання не мають значення, важлива приналежність до учнівської молоді. (Взяти участь у Чемпіонаті може студент  будь-якого навчального закладу при наявності студентського квитка або залікової книжки. Так само випускник будь-якого навчального закладу, термін випуску якого не перевищує одного року). 

Результати першого етапу будуть опубліковані на спеціальному інтернет -порталі www.goldenbyte.org до 20-го березня 2018 року.

Кращим конкурсантам буде надіслане запрошення на участь у другому турі Міжнародного чемпіонату «Золотий Байт-2018», який відбудеться з 20 березня - 29 квітня 2018 року. 

Другий етап - регіональні фінали - проходитимуть у таких містах України як Київ, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Харків, Львів, Вінниця, Миколаїв, Полтава, Рівне, Маріуполь, Луцьк, Чернігів та інші з 20 березня - 29 квітня 2018 року. Півфінали в країнах ближнього зарубіжжя будуть проходити в містах: Білорусь - Мінськ, Казахстан - Астана, в інших країнах - міста, що приймають півфіналістів, уточнюються. Переможці другого етапу отримують право представляти свій регіон або країну на Міжнародному фіналі чемпіонату «Золотий Байт-2018».

Міжнародний фінал проходитиме у Києві 19-20 травня.

Інформація КА "ШАГ" у м. Миколаєві


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: