Мапа порталу

Унікальний мобільний додаток для контролю організації харчування дітей у навчальних закладах міста

За ініціативи в.о. міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової розпочато розробку мобільного додатку для смартфонів на базі iOS та Android, який допоможе контролювати якість харчування дітей у навчальних закладах міста.

Фахівці вже спроектували технічне завдання на розробку програмного забезпечення.

Мобільний додаток буде доступним для безкоштовного завантаження. Зрозумілий інтерфейс забезпечить зручне та ефективне користування як для дорослих, так і для юних миколаївців.

Логіка роботи проста: дитина фотографує страву у шкільній їдальні, а програма пропонує поставити оцінку смаковим якостям сніданку чи обіду.

Фото можуть переглянути батьки та порівняти вигляд і складові страви з еталонними моделями перспективного меню на визначений період, наданими підприємством з організації харчування.

За оцінками формуватиметься рейтинг улюблених страв наших дітлахів, а також навчальних закладів, де обіди найсмачніші.

За задумом розробників, мобільний додаток стане цікавинкою для юного покоління та справжнім помічником для мам і татусів. Дорослі триматимуть руку на пульсі, знаючи, що сьогодні було в тарілці школяра. Крім того, зможуть активно брати участь у покращенні якості харчування у навчальних закладах.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: