Мапа порталу

На площі Привокзальній наведуть лад, питання на контролі адміністрації Заводського району

19 січня в адміністрації Заводського району відбулася нарада з питання санітарного стану території, недопущення порушень Правил благоустрою м. Миколаєва, недопущення розташування об’єктів стихійної торгівлі та автотранспорту, які перешкоджають руху громадського транспорту, на пл. Привокзальній.

У роботі наради взяли участь голова адміністрації Віктор Дмитрук, заступник  директора департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради – начальник управління з розвитку споживчого ринку Олександр Курляк, представник управління транспортного  комплексу, зв’язку  та телекомунікації міської ради, співробітники правоохоронних органів. Також на нараду запрошені представники ринків, які розташовані на пл. Привокзальній, перевізники та керівництво пасажирського вагонного депо "Миколаїв" Одеської залізниці.

За підсумками наради надані протокольні доручення: щодо розробки схеми організації  дорожнього руху на пл. Привокзальній, недопущення розташування об’єктів стихійної торгівлі та автотранспорту, які перешкоджають руху громадського транспорту на пл. Привокзальній,   необхідності покращення санітарного стану та  дотримання  Правил благоустрою м. Миколаєва.

Контроль за виконанням доручень надано адміністрації Заводського району.

Адміністрація Заводського району 

IMAGE FOLDER (/files/News/19.01.2018)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: