Мапа порталу

До госпітального округу з центром у Миколаєві увійдуть 700 тис. мешканців та сім прилеглих районів

У Миколаївській області заплановано створення 4-х госпітальних округів. Миколаїв з прилеглими районами – Снігурівським, Березнегуватським, Новодеським, Вітовським, Березанським, Очаківським, Миколаївським - утворять 3-й госпітальний округ, до якого увійдуть близько 700 тис. мешканців. Про це поінформувала начальник управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шамрай у ході 34 сесії Миколаївської міської ради, що відбулася 18 січня.

-    Як тільки Кабінет Міністрів України прийме постанову про затвердження госпітальних округів, одразу ж буде винесено на сесію Миколаївської міської ради питання про створення госпітальної ради у кількості не менше 14 осіб, яка узгоджуватиме всі аспекти функціонування округу. Крім того, буде розроблено план розвитку округу, - пояснила Ірина Шамрай, відповідаючи на запит депутата міської ради Сергія Карцева.

При цьому Сергій Карцев наполіг на організації круглого столу чи розширеної наради на вказану тему, щоб громада міста Миколаєва отримала вичерпну інформацію про створення та функціонування госпітальних округів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: