Мапа порталу

Дорожнім службам відпочивати не доводиться. Вони працювали всю ніч, борючись з ожеледицею і снігом

Дорожні служби з учорашнього ранку і до ранку сьогоднішнього дня працювали на миколаївських магістралях, розчищаючи від снігу і обробляючи протиожеледними реагентами проїжджу частину. Про це повідомляють в КП «ЕЛУ автодоріг».

Так, з учорашнього ранку на міських дорогах за заздалегідь визначеними маршрутами працювало близько 13 одиниць снігоприбиральної техніки КП «ЕЛУ автодоріг», які обробляли проїжджу частину протиожеледними засобами. За інформацією підприємства, машини в такому випадку працють поодинці, при цьому відвали у них повинні бути підняті.

Після цього почалася розчистка снігової каші, що утворилася після використання протиожеледних реагентів. У роботах було задіяно 13 одиниць спеціалізованої техніки КП «ЕЛУ автодоріг», а також 12 снігоприбиральних машин підрядних підприємств ("Миколаївавтодор" і "Комунавто"). Крім того, в місцях, де була висока ймовірність ковзання автотранспорту: Варварівський міст, Жуковське кільце і перехрестя пр. Героїв України та вул. Шкільної, - чергували 3 трактори, які у разі потреби могли відбуксирувати автомобілі.

Фахівці підприємства зазначають, що під час розчищення доріг техніка рухається групами з опущеними відвалами.

Боротьба з наслідками снігової стихії тривала всю ніч.

У цілому за добу, що минула, було використано близько 250 тонн протиожеледних засобів.

На даний момент на КП «ЕЛУ автодоріг» цілодобово чергують снігоборці, щоб у разі необхідності приступити до розчищення міських магістралей.

Відзначимо, що всі автомобілі підприємства «ЕЛУ автодоріг» обладнані GPS-трекерами, тому кожен може побачити пересування снігоприбиральної техніки в додатку UkrWay.

  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/170118)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: