Мапа порталу

«Жовті цуценята», «Веселі коти» та «Бабуся з гарбузами» чекають на своїх шанувальників у міській раді Миколаєва

Напередодні Дня Святого Миколая в Миколаївській міській раді відкрилася виставка робіт юних миколаївців - вихованців Дитячої художньої школи міста, розташованої на вул. Спаській, 20.
Більше 30 композицій для виставки підготували хлопці та дівчата з молодшої, підготовчої групи. Педагог талановитих миколаївців, Інна Годулян, розповіла, що в групі займаються діти від 5 до 10 років.
 - У нас двоє малюків п'яти років, але вони не відстають від старших, у них яскраві і барвисті роботи. Картини та аплікації підготували спеціально до новорічних та різдвяних свят. 2018 й - рік собаки, тому діти робили тематичні роботи, - зазначила Інна.
Ідея про організацію в мерії виставки дитячої творчості виникла спонтанно. Колаж п'ятирічної Єви Козеревіч під назвою «Жовті цуценята» побачила директор департаменту міського голови Юлія Литвинова і вирішила показати городянам дитячі роботи.
- Ці хлопці - гордість нашого міста, їх необхідно підтримувати і розвивати. Головне, що участь у виставці дозволить дітям розкрити свої творчі здібності і додасть їм впевненості в своїх силах, - переконана Юлія Литвинова. - Цілком підтримала нашу ідею і секретар міської ради Тетяна Казакова.
А 19 грудня, в День Святого Миколая, хлопців та дівчат чекає приємний сюрприз. З їх участю в прес-центрі міської ради буде проведено брифінг, в ході якого журналісти ближче познайомляться з неймовірно талановитими миколаївцями. Майбутні художники зможуть відчути свою першу хвилину слави!

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/govti)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: