Мапа порталу

Відкрито офіційний web-портал управління з питань культури та охорони культурної спадщини

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради підготувало для городян справжній подарунок.

З 13 грудня 2017 року з метою оптимізації роботи державних органів виконавчої влади в сфері культури, відкрито офіційний web-портал управління з питань культури та охорони культурної спадщини.

На порталі можна ознайомитися з напрямками роботи управління та його підвідомчих закладів, відслідкувати план заходів, які проходять в закладах культури та відпочинку, обрати заклад для отримання початкової спеціалізованої мистецької навчальної освіти, дізнатися цікаві факти про об’єкти культурної спадщини міста.

Для відвідувачів порталу відкрито дві інтерактивні мапи. За допомогою мапи закладів культури та відпочинку можна буде досить легко знайти місця розташування установ сфери культури: бібліотек, палаців та будинків культури, закладів естетичного виховання, парків культури та відпочинку.

Інтерактивна мапа об’єктів культурної спадщини проведе по найгарнішим місцям міста та ознайомить з цікавими історичними фактами.

Творчі особистості зможуть знайти заняття до душі в розділі «Гуртки та клуби», в якому розміщено повний перелік студій, гуртків та любительських клубів за напрямками: хореографія, вокал, циркове, театральне мистецтво, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, групи раннього розвитку дітей, гра на музичних інструментах тощо.

Особливістю порталу є можливість надсилати заявку для участі у конкурсі чи фестивалі он-лайн. Такий спосіб взаємодії організаторів з учасниками заходів використано вперше. На сьогоднішній день портал управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради єдиний серед сайтів органів виконавчої влади в сфері культури України, що використав таку технологію.

Портал створено в рамках реалізації проектної частини магістерської роботи на тему: «Запровадження електронної культурно-мистецької сфери на регіональному рівні» - ініціатора та автора проекту, завідуючої відділом з інформаційно-аналітичної та проектної діяльності Міського методичного центру Олени Гойман, за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Слідкуйте за анонсами та новинами у сфері культури на нашому сучасному, інноваційному та доступному сайті!

Ласкаво просимо: https://cultura.mkrada.gov.ua/ .


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: