Мапа порталу

Інвалідам війни, які брали участь в АТО, з міського бюджету нададуть адресну грошову допомогу

У понеділок, 11 грудня, виконком міської ради погодив рішення про надання адресної грошової допомоги інвалідам війни, які брали участь в антитерористичній операції, на лікування за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на загальну суму 132 тис. грн.

Крім того, було погоджено рішення про виділення  грошової адресної допомоги учасникам бойових дій в Афганістані, які стали інвалідами внаслідок загального захворювання на встановлення 100% знижки плати за користування у  ІV кварталі 2017 року житлом та комунальними послугами, матеріальної допомоги особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років та іншим соціально-незахищеним категоріям населення.

- Відповідно до міської програми “Соціальний захист” на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради “Про Порядок надання адресної грошової допомоги громадянам”, пропонується надати адресну допомогу 42 учасникам бойових дій в Афганістані на загальну суму 16 тис. 720 грн. Також пропонується надати адресну стипендію 6-ти особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років  в сумі 6 тис. грн , - зазначив директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Бондаренко.

Відділ інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/11122017_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: