Мапа порталу

Виконком прийняв рішення, яким визначено відповідальних за проведення зимових святкових заходів на Соборній площі та прилеглій території

У понеділок, 11 грудня, виконком Миколаївської міської ради погодив рішення «Про проведення зимових святкових заходів на території Соборної площі в м. Миколаєві та прилеглій до неї території».

Даним рішенням департаменту житлово-комунального господарства доручено вжити заходів для функціонування розважальних об’єктів на території Соборної площі, організувати роботи щодо санітарної очистки території.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення доручили посилити оперативну готовність сил та засобів оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних подій та ситуацій під час проведення зимових святкових заходів.

Слідкувати за пожежною безпекою під час святкувань рекомендовано Головному управлінню ДСНС України в Миколаївській області, а Головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області – забезпечити громадський порядок.

Слід відзначити, що за пропозицією членів виконкому буде допрацьовано план організації території Соборної площі, а також розглянуто можливість перекриття руху транспорту по вул. Адміральській, від вул. Лягіна до вул. Московської.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/ispol)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: