Мапа порталу

Радість для всіх!

14 липня 2015 року у оздоровчому таборі для дітей, переселених із тимчасово окупованих територій, на базі відділення реабілітації міської дитячої поліклініки №3 було проведено театралізовану ігрову програму «Радість всюди» за участю вихованців театральної студії «Театр+» Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій.

 Глядачі – вони ж і активні учасники програми – аби скласти зі знайдених букв слово «РАДІСТЬ», згадали та побували в гостях у різних казок; з ентузіазмом грали, співали і танцювали разом з ведучими у образах казкових героїв. Задоволення від зустрічі отримали як глядачі, так і юні актори.

 Здобувши нещодавно перемогу у обласному конкурсі аматорських театрів імені Є. Зарницької та спеціальний приз «Відкриття року» на Міжнародному фестивалі дитячих і молодіжних аматорських театрів «Південні маски», учасники студії «Театр+» під керівництвом Ольги Шевцової з великим бажанням готові й надалі дарувати радість всім, і насамперед тим, хто сьогодні потребує особливої уваги, розуміння і підтримки.

 

Управління з питань культури та

охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: