Мапа порталу

У Миколаєві встановлять світлофори на 15 найбільш небезпечних ділянках міських доріг

В.о.міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова поінформувала депутатський корпус та громадськість про те, що у ході виконкому міської ради 6 грудня за її пропозицією та на виконання приписів патрульної поліції було прийнято рішення відпрацювати питання щодо встановлення світлофорів на найбільш небезпечних ділянках міських доріг (нагадаємо, що за запитом патрульної поліції їх необхідно 15 одиниць).

Надано протокольне доручення заступнику міського голови Мкртичу Мкртчяну організувати роботу щодо виготовлення проектів, щоб 21 грудня на сесії міськради були представлені всі документи та питання внесені до бюджету на 2018 рік, - додала Тетяна Казакова.

Зазначимо, що депутат Миколаївської міської ради Юрій Гранатуров озвучив у сесійній залі інформацію про надходження звернень від мешканців Інгульського та інших районів Миколаєва - загальна кількість 2,5 тисячі підписів. Звернення стосуються виникнення великої кількості аварійних ситуацій на проспекті Миру, через те, що водії ігнорують дорожні знаки та не пропускають пішоходів на «зебрі».

-         За останні два роки на перехресті пр. Миру та вул. 1 Лінія сталася велика кількість ДТП, на жаль, за участі не лише автомобілів, а й пішоходів. Остання жахлива дорожньо-транспортна пригода відбулася 30 листопада, коли мати з донькою отримали важкі травми, - зазначено у зверненні городян.

Юрій Гранатуров підкреслив необхідність терміново вишукати кошти на проектування та установку світлофора у зазначеному місці.

-   Думаю, що це прохання всіх депутатів, присутніх у залі. До речі, встановлення даного світлофору було у плані ще на 2016 рік, - додав депутат міської ради.

Після обговорення Тетяна Казакова повідомила, що у змінах до бюджету, які затвердили сьогодні депутати міської ради, є і рішення про надання матеріальної допомоги у розмірі 35 тисяч гривень молодій родині, яка потрапила у трагічне ДТП на проспекті Миру. Керівник міста подякувала всім депутатам за підтримку.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/bud)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: