Мапа порталу

Бюджетна комісія міської ради погодила допрацьований проект рішення про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік

У середу, 6 грудня, бюджетна комісія міської ради розглянула звернення департаменту фінансів щодо внесення змін до бюджету Миколаєва 2017 року, управління освіти та управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради стосовно перерозподілу бюджетних коштів на 2017 рік.

Валентина Бондаренко представила допрацьований варіант проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 № 13/26 «Про міський бюджет міста Миколаєва на 2017 рік». Зміни стосуються видатків загального та спеціального фондів міського бюджету, бюджету розвитку та міських програм. Обсяг видатків міського бюджету пропонується збільшити на 17 млн 520,7 тис грн. Вносяться зміни і до бюджетних призначень головних розпорядників коштів міського бюджету на 2017 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами.

Голова комісії Олександр Бернацький зазначив, що у допрацьованому проекті рішення враховано вирішення питань з Вітовською лікарнею, проблем виплати заробітної плати медичним працівникам, виділяються кошти КП «Миколаївелектротранс» на погашення заборгованості з електроенергії та платежів до Пенсійного Фонду, знято 6 млн грн. з об’єкту реконструкції Палацу культури «Молодіжний», оскільки підрядник не зможе до кінця року освоїти такі кошти, а також враховані пропозиції департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій щодо перенаправлення 1 млн грн. на придбання автомобілів спецпідрозділу «Корд» тощо.

Члени комісії майже одноголосно проголосували за затвердження даного проекту рішення.

Крім того, погоджено розподіл коштів в межах бюджетних прихзначень за зверненням управління освіти міської ради у розмірі 2 млн 876 тис. грн. на капітальні ремонти дитячих садків. Ще 2 млн 125 тис. грн. перерозподіляються між школами по результатам експертних робіт.  

Депутати розглянули та погодили рішення виконкому міської ради щодо  перерозподілу коштів на виконання першочергових протипожежних заходів та створення сприятливих умов для перебування учнів в закладі. На ці цілі додатково направлять понад 557 тис. грн.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/bk)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: