Мапа порталу

Зріс рівень виробничого травматизму. У Миколаєві протягом року сталося 38 нещасних випадків на міських підприємствах

У п’ятницю, 24 листопада, виконком міської ради розглянув проект рішення про стан виробничого травматизму на підприємствах міста та проведення атестації робочих місць зі шкідливими умовами праці.

Інформацію по даному питанню надав директор департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Сергій Бондаренко. Він повідомив, що протягом 2017 року сталося 38 нещасних випадків (на 4 більше, ніж за аналогічний період минулого року). Із смертельним наслідком – 4 нещасні випадки.

-         Травми, несумісні з життям отримали працівники ТОВ «Стивідорна компанія Нікмет- Термінал», ДЕЗ «Корабел», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», ТОВ «Гаджиєв».  Серед підприємств, на яких допущено 10 нещасних випадків - ТОВ СП «Нібулон», обласний центр екстреної медичної допомоги, ПАТ «Миколаївобленерго», Миколаївська обласна клінічна лікарня, - зазначив Сергій Бондаренко. -Аналіз причин, які призвели до виробничого травматизму, вказує на організаційні наслідки.

Керівник департаменту також розповів про заходи, які вживаються для зниження рівня виробничого травматизму на підприємствах міста.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/travm)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: