Мапа порталу

Тетяна Казакова ініціює проведення в міських школах безкоштовних IT-факультативів із залученням фахівців миколаївського IT-кластеру

В.о.Миколаївського міського голови-секретар міської ради Тетяна Казакова ініціює проведення в міських школах IT-факультативів із залученням фахівців миколаївського IT-кластеру. Про це стало відомо у середу, 22 листопада, в ході засідання виконкому міської ради.

На безкоштовні факультативи для школярів у міському бюджеті передбачать 691 тис. грн. Таку інформацію надала в.о.начальника управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Деркач.

За словами Тетяни Казакової, міська влада повинна залучити миколаївський IT-кластер до організації факультативних занять для підготовки дітей, аби вони не бігали в інтернет-кафе та не сиділи десь у підвалах.

-     Ми повинні прийти до них в школу та навчати. До сесії міської ради треба розкрити цю цифру та детально показати, як ми будемо це реалізовувати, - доручила Ганні Деркач в.о.Миколаївського міського голови-секретар міської ради.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/22112017_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: