Мапа порталу

Виконком міськради прийняв рішення перерозподілити кошти міського бюджету. Гроші додатково направлять на ремонт житлового фонду та мереж зовнішнього освітлення, квартири для військовослужбовців та вимушених переселенців, а також на установку в житлових будинках газових лічильників

У вівторок, 14 листопада, виконком міськради прийняв рішення перерозподілити кошти міського бюджету.

- У межах бюджетних призначень департаменту житлово-комунального господарства пропонується внести відповідні зміни. По загальному фонду бюджету пропонується за рахунок економії коштів на утримання зливової каналізації і кладовищ зменшити на 100 тис. грн., по поточному ремонту доріг зменшити на 837 тис. грн. і по роботах, пов'язаних з ОСББ, зменшити на 153 тис. грн. При цьому пропонується направити 100 тис. грн. на Центр захисту тварин, а також 990 тис. грн. на поточний ремонт житлового фонду, - сказав Андрій Палько, директор департаменту житлово-комунального господарства.

Крім того, як зазначив Андрій Палько, проектом рішення виконкому міськради передбачено зменшення коштів за спеціальним фондом бюджету Миколаєва. Так, за проектами будівництва тролейбусної лінії на Намиві та об'їзної дороги в Корабельному районі зменшать витрати майже на 2 млн. грн. і 500 тис. грн. відповідно. Крім того, за проектом «Реконструкція диспетчерського обладнання ліфтів багатоповерхових житлових будинків в місті Миколаєві, Заводський район, у тому числі проектні роботи та експертиза» - на 1 млн. 362 тис. грн., за проектом «Реконструкція диспетчерського обладнання ліфтів багатоповерхових житлових будинків у місті Миколаєві, Центральний район, у тому числі проектні роботи та експертиза» - на 1 млн. 327 тис. грн.

- За рахунок цього пропонується збільшити витрати по проекту «Реконструкція житлового будинку по вул. Айвазовського, 3» на 2 млн. 90 тис. грн., щоб у поточному році завершити ремонтні роботи, на наступний рік залишиться тільки благоустрій, - зазначив Андрій Палько.

Як пояснив директор департаменту ЖКГ, 1 поверх будинку по вул. Айвазовського, 3 реконструюють, щоб розмістити там 18 квартир для сімей вимушених переселенців і військовослужбовців. На даний момент будівельні роботи по цьому об'єкту  на завершальній стадії.

Департаменту ЖКГ Андрій Палько додав, що також планується внести зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства. Так, пропонується зменшити на 3,5 млн. грн. витрати на капітальний ремонт доріг. При цьому пропонується збільшити витрати на установку в житлових будинках газових лічильників - на 230 тис. грн., капітальний ремонт житлового фонду - на 2 млн. 131 тис. грн., капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення - на 1 млн. 327 тис. грн. , на новорічну ілюмінацію - на 2,5 млн. грн.

Виконком міської ради погодив такі зміни.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/141117)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: