Мапа порталу

Світла пам'ять...
Миколаївська міська рада висловлює щирі співчуття з приводу смерті МАРКОВА ВАСИЛЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА

Миколаївська міська рада та її виконавчі органи висловлюють щирі й глибокі співчуття рідним та близьким секретаря міської ради м. Миколаєва (2002-2006 рр.) МАРКОВА ВАСИЛЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА з приводу його передчасної смерті.

МАРКОВ ВАСИЛЬ ОЛЕКСАНДРОВИЧ народився 2 червня 1954 року у Врадіївському районі Миколаївської області. Закінчив юридичний факультет Кишинівського державного університету. З 1975 року почав свою трудову діяльність в правоохоронних органах, працював на оперативних посадах РВ міста Кишинева.

З 1990 року працював у Миколаєві, обіймав посади слідчого, старшого слідчого, заступника начальника Центрального РВ, начальника Центрального РВ м. Миколаєва, заступника начальника УМВС Миколаївської області. З 1998 по 2002 рік працював начальником Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області.

У 2002 році обраний секретарем Миколаївської міської ради. Протягом чотирьох років роботи на посаді був відданий інтересам міста та громади, зробив вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування.  

За вагомий внесок у захист державного суверенітету, територіальної цілісності, зміцнення обороноздатності та безпеки України ВАСИЛЬ ОЛЕКСАНДРОВИЧ нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, медалями «За відмінну службу по охороні громадського порядку», «За бездоганну службу» ІІ і ІІІ ступенів.

Серце ВАСИЛЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА зупинилося на 64-му році життя.

Світла пам’ять. Вічна пам’ять.  

Прощання з МАРКОВИМ ВАСИЛЕМ ОЛЕКСАНДРОВИЧЕМ відбудеться у вівторок, 14 листопада о 12:00, за адресою: вул. Лягіна, 10.

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: