Мапа порталу

Виконком міськради підтримав виділення грошей на придбання автомобілів для спецпідрозділу КОРД

У понеділок, 13 листопада, на позачерговому засіданні виконком  міськради погодив виділення коштів міського бюджету на придбання автомобілів для підрозділу поліції спеціального призначення КОРД.

Доповідаючи з цього питання, начальник відділу з організації оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Олександр Кондратьєв розповів, що пропонується внести зміни до Програми сприяння діяльності правоохоронних органів, відповідно до яких з бюджету Миколаєва планується додатково виділити 1 млн. грн. Ці гроші будуть спрямовані на придбання для миколаївського корду 2 спецавтомобілів.

Як зазначив заступник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Євген Ковтун, в цілому необхідно 1 млн. 600 тис. грн., оскільки вартість кожного автомобіля складає 800 тис. грн. За його словами, на даний момент є 600 тис. грн. І відсутню суму він просить виділити з бюджету Миколаєва.

- Це спеціальні машини, з двома входами-виходами на дві сторони. Зробили їх спеціально для нас. «КОРД» - це спеціальний підрозділ для затримання особливо небезпечних злочинців, - сказав Євген Ковтун.

У підсумку члени виконкому одноголосно проголосували за проект рішення «Про попередній розгляд проекту рішення міської ради "Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 № 13/22 "Про затвердження Програми "Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2017-2019 роки".

Остаточно ж питання виділення грошей з бюджету Миколаєва повинен вирішити міська рада.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/131117)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: