Мапа порталу

У випадку, якщо Кабінет міністрів України не відреагує на звернення ММР щодо сприяння вирішення проблеми зі станом Варварівського мосту, департамент ЖКГ ММР ініціює призупинення роботи мосту.

Як розповів директор департаменту ЖКГ Андрій Палько під час звіту заступника міського голови Мкртича Мкртичяна, у вівторок, 24 жовтня, обмеження руху по Варварівському мосту Миколаївською міською радою є некоректним та неправильним, тому що ця дорога міжнародного значення:

"Питання повинно розглянутися на обласній комісії ТПНС. Міськрада звернулася до кабміну України, але відповіді поки що не ми не отримали. Паралельно мі вже підготували лист на адресу комісії ТПНС з проханням розглянути питання стосовно експлуатації мосту на засіданні комісії. Також мі відпрацьовуємо технічні заходи щодо обмеження автомобільного руху (проводиться робота з ваговими комплексами, опрацьовуються питання стосовно реверсивного руху)".

Андрій Палько додав, що по правилам експлуатації мосту, необхідно зменшити навантаження на споруду, встановити світлофори реверсивного руху та дорожні знаки, змінити рух вантажного транспорту.

Директор департаменту ЖКГ ММР Андрій Палько заявив, «якщо не буде прийнято рішення з боку вищих інстанцій, департамент ЖКГ ММР ініціює питання обмеження руху на Варварівському мосту та тимчасове призупинення роботи мосту, звернувшись до депутатського корпусу Миколаївської міської ради».

Управління апарату Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: