Мапа порталу

Почесний громадянин Миколаєва Ігор Миколайович Овдієнко відзначив 80-річний ювілей

21 жовтня відзначив свій 80-річний ювілей колишній генеральний директор суднобудівного заводу ім. 61 комунара та Чорноморського суднобудівного заводу, Почесний громадянин міста Миколаєва, президент Місцевого благодійного «Фонду розвитку Центрального району м.Миколаєва», державний і громадський діяч, організатор суднобудівної галузі Овдієнко Ігор Миколайович.

Ігор Миколайович дуже значима людина в нашому місті, адже під його керівництвом будувалися не тільки авіаносці і цивільні судна, а й цілі мікрорайони Миколаєва, соціальні об'єкти - дитячі садки, бази відпочинку, лікарні, палаци культури, санаторії та багато інших об’єктів, які і зараз служать на благо жителів нашого міста.

Ювіляр приймав  поздоровлення в  актовій залі адміністрації Центрального району, куди завітали привітати його колеги, друзі та ті, хто багато років знає та поважає Ігоря Миколайовича.

Урочистий захід проводив Гранатуров Ю.І. (депутат Миколаївської міської ради, колишній міський голова), якому пощастило працювати з ювіляром. За значний внесок в розбудову міста Миколаєва, розвиток вітчизняного суднобудівництва та на честь ювілею він вручив Ігорю Миколайовичу Овдієнку Почесний знак «За заслуги перед містом Миколаїв».

Найкращі слова привітання та побажання висловили ювіляру  голова адміністрації Центрального району Береза О.Д. та колишній голова адміністрації Центрального району Рижик В.І., суднобудівники-корабели, ректори і керівники провідних Миколаївських підприємств, відомі художники, педагоги, спортсмени, медики,  академіки та вчені, які завітали зі столиці нашої країни – міста Києва  та ін.

Бажаємо шановному Ігорю Миколайовичу богатирського здоров’я на сотню довгих років, бадьорості духу, сил та натхнення для подальшої роботи на благо нашого міста!

Адміністрація Центрального району 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/ovdi)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: