Мапа порталу

У миколаївській школі №23 (мкрн. Велика Корениха) провели загальношкільну конференцію

20 жовтня в ЗОШ № 23 мікрорайону Велика Корениха відбулася загальношкільна конференція, на якій були присутні голова адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Віктор Дмитрук, депутат Миколаївської міської ради Володимир Криленко, педагогічний колектив, батьківський комітет, члени учнівського самоврядування.

Директор школи Аліна Пиляй, директор Великокорениського Будинку культури Наталя Касянчук та представник батьківського комітету Людмила Дерев’янко розповіли про роботу навчального закладу, плідну співпрацю педагогічного колективу, батьків учнів та будинку культури у справі виховання та навчання підростаючого покоління.

Голова учнівського самоврядування Вікторія Макаревич розповіла про досягнення учнів закладу у різноманітних фестивалях, конкурсах, змаганнях.

Віктор Дмитрук дав позитивну оцінку роботи школи, розповів про  інновації та завдання щодо покращення навчально-виховного процесу в закладах освіти.

По закінченню конференції у закладі відбулися концертно-розважальна програма “Єдина родина — міцна Україна”, спортивні змагання та осінній ярмарок з презентацією та дегустацією традиційних українських страв, які приготували діти та їх батьки.

Адміністрація Заводського району

 

  

IMAGE FOLDER (/files/News/obsheshkol)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: