Мапа порталу

У Миколаєві продовжують приймати проекти у рамках реалізації Громадського бюджету

У рамках реалізації Громадського бюджету м.Миколаєва з 5 жовтня 2017 року розпочато прийом проектів на 2018 рік, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів міського бюджету.

Якщо Ви маєте ідею покращання благоустрою громадського простору або вирішення соціально-значущих питань, Ви маєте можливість подати заповнену аплікаційну форму проекту до 20 листопада 2017 року.

Проект відповідно до форми та вимог до проекту подається:

- у паперовому вигляді за адресою:вул. Адміральська, 20, м.Миколаїв, 54001, з поміткою на конверті «Громадський бюджет м.Миколаєва», поштою або особисто до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години;

- електронною поштою у вигляді сканованого оригіналу документів на адресу: [email protected] з поміткою «Громадський бюджет м.Миколаєва» з обов’язковим наданням оригіналів у паперовому вигляді.

Детальну інформацію та форму для проекту Ви можете знайти:

- на офіційному сайті Миколаївської міської ради в розділі "Громадський бюджет" -  https://mkrada.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet_2017.html

- на офіційному сайті Громадського бюджету Миколаєва-  http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: