Мапа порталу

"Ми цінуємо кадри, ніяких звільнень не планується", - начальник управління охорони здоров'я міської ради Ірина Шамрай на зустрічі з колективом міської лікарні №5 (Вітовської ЦРЛ)

У п'ятницю, 13 жовтня, начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай та юрисконсульт управління охорони здоров’я облдержадміністрації Наталя Новікова провели робочу зустріч з колективом і керівництвом Вітовської центральної районної лікарні. Представники міської та обласної влади надали роз’яснення щодо зміни власника лікарні та її переходу до міського підпорядкування.

Так, колектив лікарні цікавили питання трудового законодавства, алгоритм передачі закладу місту, подальшого фінансування, забезпечення лікарськими засобами, опалення тощо.

- Сьогодні ми говоримо про кадровий дефіцит в медичній галузі Миколаївщини. Тому кожен спеціаліст особливо важливий для нас, ми цінуємо кадри. Місто готове прийняти лікарню до себе. Залишаються деякі юридичні питання, що будуть вирішені найближчим часом. Ніяких звільнень не планується, - підкреслила начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай у спілкуванні з медпрацівниками.

 

Управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, 
КУ ММР «Міський інформаційно-аналітичний центр медичної статистики»

image

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: