Мапа порталу

ОСББ рекомендують в період запуску тепла зробити пробний пуск і відрегулювати систему

Виконком міської ради дав старт опалювального сезону 2017-2018 рр. вже з 13 жовтня. Поки це торкнеться тільки об'єктів соціальної сфери. Тобто з п'ятниці лікарні, поліклініки, дитячі садки, школи, заклади культури та соціального захисту населення можуть знімати пломби на автономних котельнях і брати наряди на пуск тепла від 35 районних котелень ОКП "Миколаївоблтеплоенерго", які запустять для подачі теплоносія на ці об'єкти.

Навіть якщо температура в приміщеннях буде відповідати санітарним нормам, на всіх соціальних об'єктах проведуть пробний пуск в п'ятницю, щоб з понеділка, якщо похолоднішає, почати підвищувати температуру теплоносія.

На засіданні міського штабу з підготовки до опалювального сезону представники ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" і ВАТ "Миколаївська ТЕЦ" поінформували, що всі котли до понеділка будуть розпломбовані. Для тестування внутрішньобудинкових систем на будинки теж буде поданий теплоносій (поки холодний), крім будинків, які підключені до 2 ділянок Миколаївської ТЕЦ. На вул. Московській та вул. Севастопольській не закінчені зварювальні роботи, але до 16 жовтня підприємство планує їх завершити.

За прогнозами зниження температури повітря протягом трьох днів очікується до 20 жовтня. Тоді ж буде дано старт пуску тепла в житлові будинки.

ОСББ традиційно переносять початок опалювального сезону на кілька днів, а то і тижнів. Це право співвласників, якщо про це прийнято рішення на загальних зборах. Але міський штаб рекомендує ОСББ все-таки в період запуску тепла зробити пробний пуск, відрегулювати систему (стравити повітря) і перекрити подачу теплоносія. Є ще кілька будинків в місті, на яких не завершені капітальні ремонти. Але це не завадить розпочати на них опалювальний сезон і продовжити виконання робіт. Заступник міського голови Мкртич Мкртчян доручив дати йому чіткий графік виконання таких робіт.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: