Мапа порталу

Будівництво триповерхового травмпункту в ЛШМД йде згідно з планом. До кінця року буде готова покрівля та встановлений ліфт

У середу, 11 жовтня, в лікарні швидкої медичної допомоги пройшла робоча нарада під керівництвом заступника міського голови Євгена Шевченка, присвячена стану виконання робіт з будівництва травматологічного пункту. Серед учасників наради - головний лікар ЛШМД Олександр Дем’янов, начальник управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шамрай, депутат міської ради Сергій Карцев, представники підприємства-підрядника, проектанти, представник Народного депутата України Бориса Козиря.

Як зазначив Євген Шевченко, такі наради проходять що два тижні. На даний час будівництво йде за планом, фінансування забезпечено на достатньому рівні.  

Будівництво стартувало у поточному році, роботи йдуть за планом. На даний момент зведена "коробка", придбані необхідні будматеріали, ліфтове обладнання. До кінця року за планом буде накритий дах третього поверху, встановлено ліфт, - розповів віце-мер.

За словами головного лікаря ЛШМД Олександра Дем’янова, медичне обладнання для травмпункту теж планують придбати до кінця 2017 року, щоб не допустити його здорожчання у зв’язку із можливою зміною курсу долара.

Надалі проект буде відкориговано, адже прийнято консолідоване рішення про необхідність додаткових внутрішніх робіт з використанням найсучасніших матеріалів, щоб приміщення відповідали європейським нормам. У приміщеннях травмпункту планують зробити наливну підлогу, змонтувати спеціальну систему вентиляції, медичні панелі тощо. Учасники наради обговорили терміни завершення будівництва. За словами депутата міської ради Сергія Карцева, не слід боятися, що роботи фінішують не у кінці березня 2018 року, а, наприклад, у третьому кварталі.

Для мене важливо: перше -  що об’єкт зводиться,  друге - ви покращуєте його якість. Ми не влаштовуємо гонитви - аби швидше здати, а потім знайдуться недоліки. Об’єкт повинен бути якісним! - підкреслив Сергій Карцев.

Євген Шевченко підтримав таку позицію та відзначив, що травмпункт - один з найбільш пріоритетних об’єктів соціальної сфери і хід його будівництва контролюється постійно.    

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/lshmd)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: