Мапа порталу

Велике свято на Соборній

                                                    Шановні миколаївці та гості міста!       

             14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної державної адміністрації, Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи запрошують вас до Каштанового скверу по вулиці Соборній на святкування Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

         На вас чекають:

о 12:00 - свято «Покрівонько, покрий мою голівоньку» за участю кращих аматорських колективів і майстрів декоративно-прикладного мистецтва області, фестиваль-ярмарок громадських організацій, виступ духового оркестру Миколаївського вищого державного музичного училища.

О 17:00 розпочнеться концерт-ревю «Ми – крила твої, Україно!» за участю творчих колективів Палацу культури "Молодіжний", студентів Відокремленого підрозділу "Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв" та Миколаївського коледжу культури і мистецтв. 

       Спеціальні гості свята – вокальний ансамбль «Южный патруль» Головного управління національної поліції в Миколаївській області та рок-бенд «Імпульс»!

 

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: