Мапа порталу

Потерпілі від вибуху в будинку по вул. Севастопольській, 43 тимчасово проживатимуть у гуртожитку по вул. Георгія Гонгадзе, 26/2

У середу, 20 вересня, дві мешканки будинку по вул. Севастопольської, 43, зруйнованого вибухом, оглянули житло, яке їм було запропоновано для тимчасово поселення.

Нагадаємо, сьогодні вранці в приватному будинку по вул. Севастопольській, 43 стався вибух, в результаті чого, конструкції будинку отримали сильні пошкодження. У будинку знаходиться 4 квартири, в яких проживають 7 осіб. 2 з них потребують  тимчасового житла. Решта - проживатимуть у родичів.

Після ознайомлення з житловими умовами сім'я миколаївців: мати і дочка, - вирішила оселитися в міському гуртожитку по вул. Георгія Гонгадзе, 26/2. Для того, щоб перевезти речі потерпілих, міська влада надасть автотранспорт.

Також відзначимо, що міська влада розглядає можливість виділення з матеріального резерву Миколаєва матеріали для проведення першочергових відновних робіт у зруйнованому будинку. Крім того, буде вивчена можливість надання постраждалим від вибуху матеріальної допомоги.

У той же час, міський департамент ЖКГ має оцінити стан  пошкоджених конструкцій будинку і визначити загальну суму збитків.

На даний момент поліція встановила охорону біля будинку, а члени районної  комісії з питань ТЕБ та НС звернуться до департаменту ЖКГ з проханням встановити грати на вікна і замки на дверях, щоб запобігти мародерству, та попросять правоохоронців забезпечити цілодобовий нагляд за помешканнями.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: