Мапа порталу

Комісія з питань ТЕБ та НС у Центральному районі визначила першочергові кроки щодо ліквідації наслідків вибуху будинку на вул. Севастопольській

У середу, 20 вересня, в адміністрації Центрального району пройшло оперативне засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням керівника адміністрації Олександра Берези.

- В даний час на місці події працюють комунальні служби, які ліквідують наслідки пожежі, прибирають уламки будинку, та оперативно-слідча група, яка збирає матеріали для визначення причин надзвичайної події, - повідомив Олександр Береза. - Наша комісія повинна прийняти рішення щодо наступних кроків, пов’язаних з надання матеріальної допомоги, а також подальшою експлуатацією будівлі.

Для перевезення вцілілих речей мешканців адміністрацією Центрального району виділено техніку, а департамент житлово-комунального господарства потурбується про місце їх зберігання.

Слід відзначити, що поліція вже встановила охорону біля будинку, а члени районної  комісії з питань ТЕБ та НС звернуться до департаменту ЖКГ з проханням встановити грати на вікна і замки на дверях, щоб запобігти мародерству, та попросять правоохоронців забезпечити цілодобовий нагляд за помешканнями.

Як наголосив голова адміністрації Центрального району Олександр Береза, наразі головне завдання - забезпечити постраждалих, які не мають альтернативного помешкання, житлом. Також на контролі триматиметься питання стосовно відновлювальних робіт.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/20.09.2017_4)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: