Мапа порталу

У Миколаєві з'явився свій солодкий символ «Миколаївський наполеон»

У суботу, 16 вересня, на честь святкування Дня міста у Миколаєві відбувся фінал конкурсу «Миколаївський Наполеон». Метою даного проекту було визначити торт, який стане символом нашого міста.

Святковий захід відвідав і Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. Мер привітав городян зі святом, а також подякував організаторам конкурсу та всім небайдужим городянам, які вірять в наше місто і роблять його краще.

- Мені дуже приємно, що у Миколаєва крім офіційних символів, з'являються свої, які будуть асоціюватися саме з нашим містом. У нас є свій гімн, свій герб, талановиті жителі, і, звичайно ж, у Миколаєва повинен бути свій фірмовий торт. Дякую усім, хто вірить в наше місто, - сказав Олександр Сєнкевич.


В ході свята для миколаївців була представлена яскрава розважальна програма, а кожен бажаючий міг спробувати торти учасників. Переможницею конкурсу стала мешканка Миколаєва Наталія Метельська, яка не є професійним кондитером. Журі конкурсу і городян вона здивувала фірмовим рецептом наполеона, додавши в нього абрикосово-апельсинове желе і фісташкове суфле. Від організаторів конкурсу переможниця отримала путівку на двох для туру в Єгипет.

2-е місце посіла Алла Михальченко, у подарунок вона отримала професійний міксер, а на 3-му призовому місці опинилася Марія Кічаева, їй вручили 3 тис. грн.

Приз глядацьких симпатій отримав «Наполеон» Юлії Манігулової, у подарунок фіналістка отримала блендер.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/17092017_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: