Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич: «Наше місто приречене на успіх і щастя, адже в Миколаєві живуть прекрасні та життєрадісні люди»

У суботу, 16 вересня, в Миколаєві пройшов великий святковий концерт, приурочений до 228 дня народження нашого міста. На головній сцені Миколаєва, встановленої на розі вул. Адміральської і вул. Лягіна, виступили відомі виконавці та групи, а також творчі колективи міста.

Так, свої таланти миколаївцям дарували рок-групи "Крила", "Grimoff Band», кавер-групи «Radiostars», «Веселі стаканчики", групи "Індиго" і "Імпульс", соліст відомого миколаївського народного ансамблю "Візерунки" Володимир Василенко, учасники всеукраїнських талант-шоу Денис Потриваєв і Олександра Казакова. Для городян також виступали кращі танцювальні колективи: "Slice", "Pasadena", "Deep Force", "Harlem", "Каприз" тощо.

А хедлайнером концерту стала відома група «Ляпіс-98», яка виконала свої хіти.

Варто зазначити, що під час концерту на екранах показували кращі селфі, які миколаївці робили, святкуючи 228-ту річницю заснування міста.

- Я хочу привітати всіх миколаївців з Днем міста і побажати здоров'я, благополуччя, щастя і щоб всі задумані плани втілювались у життя, - сказав мер Олександр Сєнкевич. - Наше місто приречене на успіх і щастя, адже в Миколаєві живуть прекрасні та життєрадісні люди.

Олександр Сенкевич подякував українським воїнів, які зараз захищають нашу Батьківщину і завдяки яким городяни мають можливість спокійно святкувати день народження Миколаєва.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/160917)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: