Мапа порталу

Депутати міської ради дали згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

Депутати міської ради дали згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області. Дане рішення було прийнято в ході позачергової 24 сесії міськради, що відбулася 13 вересня 2017 року.

Міський голова Олександр Сєнкевич підкреслив, що передача підприємства до комунальної власності міста - дуже тривалий процес. Повинна пройти повна інвентаризація підприємства, щоб міська влада розуміла, що приймає на баланс.   

За пропозицією депутата Олександра Рєпіна, з проекту рішення було виключено п.6 щодо затвердження нової редакції статуту. Мер погодився, що міська рада не може затверджувати статут обласного комунального підприємства.

- Коли ми візьмемо його на баланс, тоді й будемо затверджувати статут вже міського комунального підприємства "Миколаївтеплоенерго", - додав Олександр Сєнкевич.

32 депутата проголосували за проект рішення «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області».

 

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/sessiya_13)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: