Мапа порталу

Олександр Сєнкевич провів брифінг, присвячений відзначенню 228-ї річниці міста Миколаєва

У вівторок, 12 вересня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів брифінг, присвячений відзначенню 228-ї річниці міста Миколаєва. Нагадаємо, що святкування пройдуть 15-16 вересня.

Мер поділився з представниками ЗМІ планами по святкуванню Дня народження Миколаєва.

Цьогорічний день міста стане одним з підготовчих етапів до відзначення 230-ї річниці Миколаєва у 2019 році. Ми експериментуємо, намагаючись зрозуміти, що можна зробити краще. Розмір фінансування, передбачений на заходи з нагоди Дня міста, становить 250 тис. грн. Це невелика сума, для прикладу, саме стільки може коштувати встановлення однієї сцени. Зрозуміло, що міська влада звернулася до спонсорів, благодійних фондів, представників миколаївського бізнесу. На жаль, бізнес не дуже налаштований допомагати, - констатував мер.

Олександр Сєнкевич висловив сподівання, що цьогорічне свято буде наповнене позитивом, та повідомив про особливий дрес-код, передбачений організаторами.

Ми обрали жовтий та помаранчевий кольори, які символізують позитив, оптимізм, яскраві почуття. Крім того, для городян буде влаштовано масштабний концерт, - додав мер.

Про музичну частину святкування розповів Володимир Алексєєв, керівник оркестру Performance BIG BAND.

Мені здається, що цього року День міста та присвячений йому концерт буде особливим, тому що ми проведемо цікавий експеримент: зберемо якомога більше миколаївських музичних колективів, солістів та  груп на одній сцені. Напередодні керівник управління з питань культури міської ради Юрій Любаров провів опитування на своїй сторінці у Facebook, кого миколаївці хотіли б почути під час концерту. Городяни відгукнулися, написали свої пропозиції. Ми зв’язалися з більшістю із вказаних музикантів, тож, музична частина концерту буде представлена близько 20-ма групами й солістами, які виступають у різних жанрах, - зазначив Володимир.

Зокрема, він анонсував виступи миколаївських рок-гуртів "Крылья", «Grimoff Band», кавер-груп «Radiostars», "Веселые стаканчики", гуртів "Індиго" та "Імпульс", соліста відомого миколаївського народного ансамблю "Узоры" Володимира Василенка, учасників всеукраїнських талант-шоу Дениса Потриваєва та Олександри Казакової. Завершатиме концерт популярний гурт "Ляпіс-98".

Директор ДК «Молодіжний», хореограф Юлія Захарова додала, що для миколаївців виступатимуть кращі танцювальні колективи міста - "Slice", "Pasadena", "Deep Force", "Harlem", "Каприз" та інші.

Детальна програма заходів за посиланням.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/brif228)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: